Prazna
Metalne boje Maimeri 60 ml - 475 Bronca

Mjerna
jed.
Cijena
Količinski popusti Min.
kol.
Kol.
narudžbe
Kol. % Kol. % Kol. % Kol. %
kom 6,00 3 10% 1
  • Oznaka:

    ICM475

  • Metalne boje Maimeri 60 ml - 475 Bronca

  • Neto težina: grama 80 -  Bruto težina: grama 87

Serija "Metalne boje" predstavlja dio programa "IDEA" kojeg proizvodi firma Maimeri, a obuhvaća široki izbor boja i artikala za hobistiku.
Serija "Metalne boje" sastoji se od 9 boja na temelju metalnih prahova i jednog razređivača.
Boje su u bočicama od 60 ml sa podčepom za doziranje. Sve se boje mogu međusobno miješati. Reproduciraju boje dragocijenih metala i predstavljaju alternativu pozlati. Prianjaju za sve podloge izuzev tkanine. Na nekim upijajućim i rupičastim podlogama (kao papir, drvo itd.) boje ostaju lagano besjajne; da bi postale sjajnije može se nanijeti namaz bezbojnog laka iz serije boja za keramiku na hladno.
Prije upotrebe dobro promućkati bočicu jer metalni pigment teži taloženju na dnu. Boje se mogu razrijediti sa odgovarajućim razređivačem; međutim nije ih preporučljivo razrijediti osim ako je bočica ostala otvorena ili van upotrebe dulje vreme. Ukoliko se previše razrijede smanjuje se koncentracija metalnih pigmenata. Razređivač služi prvenstveno za čiščenje kistova.
Boja se suši za otprilike sat vremena. Završni izgled boja nije sjajan već satiniran. Nakon jednog dana, po želji, može se preći namazom bezbojnog laka iz serije boja za keramiku na hladno tako da boje postanu sjajnije i da se bolje fiksiraju za podlogu.

*** - *** - *** - ***